Preview eigen begeleide groepsreizen 2018

Mei 2018: De Highlights van Indonesië   

Onze rondreis start op Java en eindigt op Bali. Thaïs ontdekt samen met U de culturele highlights, unieke natuur en couleur locale. Op Java maakt u kennis met de wereldberoemde tempelcomplexen Prambanan en Borobudur en de machtige Bromo vulkaan. Op Bali ontdekken we het prachtige binnenland met de rijstvelden en relaxen we aan één van de mooie witte stranden.

 Programma 

September 2018: Cruise Middellandse Zee met het nieuwe schip MSC Seaview 

Sandra zal samen met u het nieuwe paradepaardje van MSC ontdekken. De fusie tussen de binnen- en buitenruimte van dit schip laten u toe meer dan ooit te genieten van de zee en de zon. Een groot gamma aan nieuwe en innovatieve kajuiten zullen aan al uw wensen tegemoet komen en uw cruise nog aangenamer maken.

Terwijl het schip koers vaart vanuit Marseille ontdekken we volgende steden: Genua (Portofino), Napels, Messina (Taormina), La Valetta en Barcelona.

Oktober 2018: Majestic Peru

Walter neemt u mee voor een onvergetelijke ontdekking van de mysterieuze lijnen van Nazca tot het zuiden van Peru en laat u kennismaken met de belangrijkste bezienswaardigheden van de Stille Oceaan tot aan de Andes, met als hoogtepunt de verbluffende Inca stad Machu Picchu

 Programma